nieuweheader

Geschiedenis en Concept

Een nieuwe uitdaging
Een Beach club openen op het strand, in de stijl van de Côte d’Azur, met de sfeer van het Zoute. Een omgeving die opvalt door zijn glamoureuze en luxueuze sfeer.

Met de rustgevende kleuren Beige en wit ebben ze wat uitstraling betreft in elk geval een schot in de roos. De slogan “feel the vibe of a real luxury beach” creëerde een strandbelevenis die men enkel kan ervaren in de meest mondaine badplaatsen of resorts . Het Zoute is dan ook de ideale plaats om in dat rijtje thuis te horen.

Daar de ligging en het decor uitzonderlijk zijn, moest de naam zeker origineel en verrassend zijn.
Het jaar 2012 (oprichting van het strand) was de 50-jarige verjaardag van de dood van Marilyn Monroe.

De filmster met een immens charisma en een onvergetelijke uitstraling: De keuze was vlug gemaakt en Monroe Beach was geboren

Glenn en Debby
Wij wensen vooral Kurt en Sofie van Brunello Beach te bedanken. Zij hebben ons geholpen en warm gemaakt voor dit strandleven met hun enthousiasme en hun raad!!!

Monroe Beachclub

Onze beachclub is de ideale plek om te genieten van de glitter en glamour van Knokke-Zoute. U kunt er een comfortabel ligbed huren met of zonder windscherm en parasol om zo optimaal te genieten van een dagje zon, zee en strand in het mondaine Zoute.
Daarnaast beschikken we over heerlijke buitendouches om u te verfrissen, toiletten en kleedruimtes.

Naast de traditionele ligbedden zijn er ook grote kussens waarop u zich met een flesje Champagne volledig in alle luxe kunt ontspannen.

Onze Bar

Aan de bar kunt u terecht voor verfrissende drankjes, tapas, heerlijke cocktails, wijn en natuurlijk een fles of glaasje Champagne, de huisdrank bij uitstek. We hebben een ruime kaart met voor elk wat wils.

Natuurlijk vindt u er de typische strandcocktails zoals mojito, caipirinha, tequila sunrise …

Onze Lounge

De lounge corner is de ideale plek om weg te dromen en het ultieme vakantiegevoel van zon en rust te beleven. U kan hier met een glaasje in de hand genieten van het kijken naar de wandelende mensen op de zeedijk van het Zoute.

Ervaar de ‘vibe’ van het Zoute tijdens de apero …